Tandarts kliniek Side/Manavgat

De Tandartskliniek in Side/Manavgat biedt tegen zeer scherpe prijzen esthetische tandheelkundige behandelingen aan. Deze kliniek staat garant voor de hoogste tandarts zorg en service. Voor iedere patiënt wordt een individueel behandelplan opgesteld. De Tandartsen werkzaam in deze kliniek zijn afgestudeerd en gediplomeerd Tandarts/Implantoloog.

U kunt gebruik maken van hun jarenlange ervaring en competentie op het gebied van tandheelkunde en Implantologie. U profiteert van de laatste technieken en methodes op het gebied van Implantologie en cosmetische tandheelkunde. U kunt bij hen terecht voor alle voorkomende tandarts behandelingen, dit kan zijn voor een Implantaat, een nieuwe brug, kronen of een complete gebitsrenovatie.

In de kliniek te Side wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde Dental Laser Technologie, de waterlaser MD Turbo.  Er is geen reden meer tot uitstel aan de tandarts.

Geen angst meer voor de tandarts, voor boren, of in sommige gevallen geen verdoving meer noodzakelijk, er zijn verschillende routine behandelingen waarbij u in een korte tijd weer met een lach naar huis kunt keren.

Natuurlijke water-kracht tandheelkunde. De WaterLaser combineert water, lucht en laser energie voor veilig gebruik op weefsel in de mond. Wanneer de Laser contact maakt met de tand, snijden de watermoleculen door de tand, aangezien de laser voortdurend water spray’t geeft het u een vrijwel pijnvrije ervaring!

Veilig en nauwkeurig!  Zonder schadelijk te zijn of de tand te kraken en omdat het zo nauwkeurig is heeft men zelden een verdoving nodig. De Laser behandeling geeft een nagenoeg pijn-vrije behandeling met een snellere genezing en minder stress.

Voordelen:

  • Vermindert stress en angst voor de tandarts
  • Vermijdt de stress van boren en naalden
  • Minder risico op besmetting

U kunt nu uw tandheelkundige behandeling tijdens uw vakantie aan de Middellandse Zeekust van Turkije door ons laten plannen, wetende dat u kunt genieten van uw verblijf en een prachtige afronding van uw behandelplan.

De tandartsen en hun assistentes

De Tandartsen 

In deze kliniek in Side/Manavgat zijn er 2 gespecialiseerde Tandartsen en ook als Implantoloog hebben zij ruime ervaring.

Dt. Yücel Duman en Dt. Serkan Incebacak

Zij zijn beiden ervaren specialist op het gebied van Implantologie.

Op de allereerste plaats staat de gezondheid van de patiënt. Goede tandheelkundige zorg kan voor u verzorgd worden als het ware zo goed als pijnloos.

Specialisaties:

  • Implantologie
  • Cosmetische tandheelkunde
  • Tandheelkundige chirurgie

Dt. Yücel Duman en Dt. Serkan Incebacak spreken Engels en Turks

Dt. Yücel Duman en Dt. Serkan Incebacak van tandartspraktijk Side

Service en voordeel

Service en voordeel

De kliniek in Side/Manavgat biedt een speciale service voor patiënten die voor een behandeling naar Side komen. Hieronder een opsomming wat uw voordelen zijn:

  • Transfer vanaf uw hotel naar de kliniek voor elke behandelingsafspraak
  • Panoramafoto (Orthopantomogram) inclusief
  • Behandelplan inclusief
  • Voor Implantaat behandelingen is het noodzakelijk dat de patiënt twee maal de kliniek bezoekt in Side, na de ingroei periode van de implantaten van minimaal 3 maanden
Prijslijst Side/Manavgat

Tarieven Side/Manavgat

De tarieven van Implantaatreizen.nl zijn volledig transparant.

Dit betekent dat genoemde onderstaande tarieven óók in de kliniek gehanteerd worden. Bij implantaat reizen betaald u in vergelijking met de tarieven van de kliniek géén extra kosten. Er wordt dus geen extra opslag berekend.

Alle tarieven zijn incl. techniekkosten. Consult bij de kliniek is in de meeste gevallen kosteloos. Overige behandelingen als vullingen, het trekken van tanden/kiezen of schoonmaken van het gebit vraag naar de voordelige tarieven.

Hieronder een prijslijst van onze tandartskliniek in Side/Manavgat (alle prijzen zijn vermeld in euro’s)

Prijswijzigingen voorbehouden.   (Prijslijst wordt aangepast per 1 mei a.s. vraag naar de huidige prijzen)

Behandeling Prijs
Consult en Xray foto Inclusief
Implantaten Bio infinity/ Mode € 550,00
Implantaten  Bio Horizon/Megagen € 750,00
Prothese boven of onderkaak (per kaak) vanaf

Klikprothese boven of onderkaak vanaf excl. materiaal per deel

€ 100,00

€  750,00

€ 850,00

Kronen, keuze uit diverse materialen:
Metaalopbouw/porselein € 175,00
Zirkonium/porselein € 200,00
Monolithic  volledig zirkonium kronen (In 2 dagen geplaatst!) € 295,00
Prothese boven of onderkaak vanaf (per kaak) €750,00
Witte composiet vulling normaal € 60,00
Witte Composiet vulling esthetisch € 80,00
Wortelkanaal behandeling € 160,00
Whitening (Bleeching) € 225,00
Professioneel schoonmaken van het gebit € 60 ,00
All On 4 en All on 6 vraag naar de prijs afhankelijk van het merk Implantaten vanaf (All on 4) € 2.450,00
Sinus lift € ,00
Membrane materialen €,00
Kunstbot € ,00
Consult en behandelplan Inclusief
Panoramic or intra oral X-ray
Tijdelijke constructie tijdens behandeldagen
Transfers van en naar de kliniek voor de behandeling
Garantie
Garantie-bepalingen tandarts kliniek Side/Manavgat

Implantaten

Voor implantaten geldt een garantie van 5 jaar. Garantie op kronen:  Europese metaalopbouw porseleinen kroon en de zirkonium porseleinen kroon is 3-5 jaar.

Aanpassingen en reparaties aan implantaten die binnen de garantiebepalingen van Tandartskliniek Side vallen, worden als volgt vergoedt:

Grote aanpassingen worden in één van onze klinieken in Turkije verzorgd.

In overleg met en na goedkeuring van Tandartskliniek Side kunnen kleine reparaties ook worden uitgevoerd door de eigen tandarts of het tandtechnisch laboratorium in- of nabij uw woonplaats. Of bij de met ons samenwerkende kliniek te Zaandam.De hiervoor gemaakte kosten kunnen bij Tandartskliniek Side worden gedeclareerd. Dit kan alleen na overleg vooraf en goedkeuring van Tandartskliniek Side.

Kronen, bruggen & prothesen

Voor prothesen geldt een vaste garantietermijn van vijf jaar. Reparaties aan kronen, bruggen en prothesen die binnen de garantiebepalingen van Tandartskliniek Side vallen, worden als volgt vergoedt:

Uitsluiting aansprakelijkheid

Tandartskliniek Side stelt zich niet aansprakelijk voor wortelkanaalbehandelingen na het prepareren van tanden of kiezen voor brugelementen of kronen.

Reis- en verblijfskosten komen niet in aanmerking voor vergoeding.

Tandartskliniek Side is niet aansprakelijk voor handelingen, van welk aard dan ook, van derden. (m.u.v. de met ons samenwerkende partner kliniek te Zaandam).

De garantie van bovenstaande behandelingen wordt beperkt of komt te vervallen wanneer:

Goede mondhygiëne niet in acht wordt genomen,

Adviezen van de behandelend tandarts niet worden opgevolgd (bijvoorbeeld t.a.v. het dragen, onderhouden en bewaren van prothesen)

De tandarts niet wordt bezocht voor de jaarlijkse gebitscontrole

Het tandvleesweefsel zich op natuurlijke wijze terug trekt en/of afneemt

Er sprake is van een toename of afname in het normale gewicht van de patiënt van meer dan 20%

Het gebit is beschadigt ten gevolge van een ongeval

Gezondheidsfactoren van invloed zijn op de conditie van het gebit, zoals diabetes, epilepsie, osteoporose (botontkalking) en bijwerkingen van chemokuren, bestralingen of roken en overmatig alcoholgebruik

Er sprake is van een noodreparatie

Kosten van behandelingen niet, of niet volledig zijn betaald

Tandartskliniek Side staat voor het bieden van kwaliteit en eerlijke, goede service.

Het verlenen van garantie wordt na overleg met de aanvrager in alle redelijkheid door Tandartskliniek Side beoordeeld na het onderzoeken van de ontstane situatie. De garantiebepalingen van Tandartskliniek Side zijn uitsluitend bedoeld voor patiënten van Tandartskliniek Side.