Tandarts kliniek Side/Manavgat

De Tandartskliniek in Side/Manavgat biedt tegen zeer scherpe prijzen esthetische tandheelkundige behandelingen aan. Deze kliniek staat garant voor de hoogste tandarts zorg en service. Voor iedere patiënt wordt een individueel behandelplan opgesteld. De Tandartsen werkzaam in deze kliniek zijn afgestudeerd en gediplomeerd Tandarts/Implantoloog.

U kunt gebruik maken van hun jarenlange ervaring en competentie op het gebied van tandheelkunde en Implantologie. U profiteert van de laatste technieken en methodes op het gebied van Implantologie en cosmetische tandheelkunde. U kunt bij hen terecht voor alle voorkomende tandarts behandelingen, dit kan zijn voor een Implantaat, een nieuwe brug, kronen of een complete gebitsrenovatie.

In de kliniek te Side wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde Dental Laser Technologie, de waterlaser MD Turbo.  Er is geen reden meer tot uitstel aan de tandarts.

Geen angst meer voor de tandarts, voor boren, of in sommige gevallen geen verdoving meer noodzakelijk, er zijn verschillende routine behandelingen waarbij u in een korte tijd weer met een lach naar huis kunt keren.

Natuurlijke water-kracht tandheelkunde. De WaterLaser combineert water, lucht en laser energie voor veilig gebruik op weefsel in de mond. Wanneer de Laser contact maakt met de tand, snijden de watermoleculen door de tand, aangezien de laser voortdurend water spray’t geeft het u een vrijwel pijnvrije ervaring!

Veilig en nauwkeurig!  Zonder schadelijk te zijn of de tand te kraken en omdat het zo nauwkeurig is heeft men zelden een verdoving nodig. De Laser behandeling geeft een nagenoeg pijn-vrije behandeling met een snellere genezing en minder stress.

Voordelen:

  • Vermindert stress en angst voor de tandarts
  • Vermijdt de stress van boren en naalden
  • Minder risico op besmetting

U kunt nu uw tandheelkundige behandeling tijdens uw vakantie aan de Middellandse Zeekust van Turkije door ons laten plannen, wetende dat u kunt genieten van uw verblijf en een prachtige afronding van uw behandelplan.

De Tandartsen 

In deze kliniek in Side/Manavgat zijn er 2 gespecialiseerde Tandartsen en ook als Implantoloog hebben zij ruime ervaring.

Dt. Yücel Duman en Dt. Serkan Incebacak

Zij zijn beiden ervaren specialist op het gebied van Implantologie.

Op de allereerste plaats staat de gezondheid van de patiënt. Goede tandheelkundige zorg kan voor u verzorgd worden als het ware zo goed als pijnloos.

Specialisaties:

  • Implantologie
  • Cosmetische tandheelkunde
  • Tandheelkundige chirurgie

Dt. Yücel Duman en Dt. Serkan Incebacak spreken Engels en Turks

Dt. Yücel Duman en Dt. Serkan Incebacak van tandartspraktijk Side