Mood Dental Clinic Antalya

Deze kliniek heeft meer dan 25 jaar ervaring, Mood Dental Clinic biedt u aan alle tandheelkundige behandelingen en heeft de afgelopen jaren duizenden gelukkige patienten zowel lokaal als internationaal kunnen helpen. Deze mooie kliniek is gevestigd in het centrum van Antalya en 5 minuten van de luchthaven zij beschikken over een laboratorium in eigen huis en werken met de nieuwste technologie.

Dankzij deze nieuwe technologie is het een vooraanstaande kliniek in de regio. Laser support tandartsbehandeling, het digitaal vervaardigen van kronen. Maximaal comfort en veilige behandeling.

Elk van onze tandartsen is een expert in tandartsbehandeling en als implantoloog met jaren ervaring voor de zorg van uw gebit.

Onze protocollen zijn gericht op maximum hygiene en wij zijn aangesloten bij Turkish Dental Association.

Gelegen in een van de mooiste locaties van Antalya, de belangrijkste omgeving voor gezondheids tourisme. het is een mooie gelegenheid voor een prachtige vakantie. Een geweldige kans dankzij onze technologie voor een snelle en comfortabele en veilige behandeling.

Als u een probleem met uw gebit wilt corrigeren of een mooie glimlach wilt , is het enige wat u hoeft te doen is ons een berichtje te sturen of even te bellen.