En het nieuwe seizoen 2022 is weer gestart, voor de heer L.J. zijn er 24 kronen volledig zirkonium/monolithic geplaatst in de kliniek te Alanya februari 2022

 

Weer een prachtig resultaat!

Weer een heel mooi resultaat in de kliniek te Alanya 24 zirkonium/porseleinen kronen oktober 2021

Weer een prachtig resultaat in de kliniek te Alanya

voor behandeling

na behandeling

September 2021 geplaatst in de bovenkaak volledig zirkonium/monolithic kronen

6 Zirkonium-porseleinen kronen

Weer een heel mooi resultaat in de kliniek te Alanya 24 zirkonium/porseleinen kronen juni 2021

Weer een prachtig resultaat in de kliniek te Alanya september 2019

6 Zirkonium-porseleinen kronen

Weer een prachtig resultaat in de kliniek te Alanya februari 2019

24 Zirkonium-porseleinen kronen

Weer een prachtig resultaat in de kliniek te Alanya juli 2018

Zirkonium-porseleinen kronen

Alanya, 22 december 2016

Weer een fantastisch resultaat bereikt in de kliniek te Alanya, de heer S. uit Den Haag heeft in de bovenkaak 13 porseleinen kronen laten plaatsen in 6 dagen heeft de kliniek deze behandeling afgerond. En weer een tevreden klant naar huis.

Weer een fantastisch resultaat van de tandartskliniek te Alanya. Er zijn 3 zirkonium/porseleinen kronen geplaatst.

Wat een verschil!

juni 2016

29 mei 2015,
Een zeer tevreden klant uit Nieuwkoop.
Beste Edith en allemaal van Implantaat Reizen Alanya, nogmaals bedankt voor de fantastische zorg en het professionele advies.
Natuurlijk had ik mijn twijfels om een wortel kanaal behandeling te laten doen en dan eerst reizen naar Alanya.
Maar dit was de beste beslissing en beste investering die ik ooit heb gemaakt.
Jouw advies om via Corendon een betaalbaar all incl. vakantie voor een week te boeken met verblijf in Suite Hotel Blue Wave was geweldig! “Quality with a smile”
Ik werd iedere keer opgehaald en door jouw zorgzame assistent Marianne geholpen met uitleg, maar de tandarts Kamil “What a professional & a really nice man”.
Kunstwerk hoor! Een arts die trots is op zijn werk.
De wortel kanaal behandeling was uiteindelijk 3 kanalen en daarna het opbouwen en het plaatsen van een mooie zirkonium/porseleinen Kroon (zie fotos) fantastisch werk.
Ben erg dankbaar Edith!

Ian uit Nieuwkoop.

28 januari 2015
En weer een fantastisch resultaat van de kliniek te Alanya, de heer L. K. uit België met 27 zirkonium/porseleinen kronen, vandaag was de afronding van zijn complete gebitsrenovatie.

20150128_124801

Edith, nog even een berichtje uit Veenendaal , waar mijn moeder , naar volle tevredenheid, weer heel goed kan genieten van haar eten, doordat haar kronen zo mooi geplaatst zijn en haar bestaande framepje zo perfect is aangepast. Nogmaals onze dank, voor de geweldige service , jullie ondersteuning en Kamils hele kundige behandeling.

mevr. G.H. te Veenendaal  17 maart 2015

 

Hallo,

Ik wilde je bedanken voor de snelle service om toch nog op zo een korte tijd die afspraak te regelen voor de tandkliniek in Side.

Alles is perfect verlopen afhaaltijd en ook super goede kroon en ontvangst door Louise aldaar. Wij zijn ondertussen terug thuis als ik nog eens iets nodig heb dan contacteer ik jullie zeker weer .

Hartelijk dank

Mevr. P.W.

3 januari 2015

Hallo Edith,

Hierbij een reactie over mijn behandeling in Alanya, thanks voor de hele fijne tijd in Alanya, het is fantastisch zo opgevangen te worden door 2 geweldige gastvrouwen en een tandarts die esthetisch zo’n mooi resultaat kan neerzetten! Ik oktober kom ik terug voor de afronding van de onderkaak, ik heb er alle vertrouwen in. Persoonlijke aandacht en begeleiding heb jij echt volledig waargemaakt 🙂