Wat is een All on 4/ All on 6 Implantaat ?

In Nederland en België is er steeds meer vraag naar het All on 4 of All on 6 Implantaat systeem waarbij een vaste constructie gemaakt wordt op 4 of 6 Implantaten.

Implantaatreizen heeft bij 3 klinieken in Antalya Side en Alanya de mogelijkheid dit voor u te verzorgen. Ook hiervoor geldt dat voor wat betreft de kosten hiervan u zeker tot 50% kunt besparen om deze behandeling in Turkije te laten uitvoeren.

Om even wat misverstanden te benoemen, in vele reclame’s treft u aan dat u dezelfde dag met een nieuwe vaste constructie naar huis gaat, u zult begrijpen als u net een operatie heeft gehad waarbij er 4 of 6 Implantaten zijn geplaatst de kaak niet zijn normale vorm heeft, het tandvlees is opgezwollen en zal eerst moeten herstellen. U krijgt dan ook altijd  een tijdelijke constructie en pas na 3 maanden als de Implantaten ingegroeid zijn in de kaak zal de oorspronkelijke vaste constructie geplaatst kunnen worden.

Het materiaal van de All on 4 of All on 6 kan bestaan zowel uit porselein of acryl.

Het voor deel van dit Implantaatsysteem is dat u geen volledige gehemelteplaat in de mond heeft zoals wel het geval is bij een volledige prothese. U behoudt uw smaakvermogen in de mond dit is niet het geval bij een volledige prothese met een gehemelteplaat.

Wel zal er altijd aan de hand van een OPG(X-Ray) foto gekeken moeten worden naar de botopbouw in uw kaak of deze behandeling voor u geschikt is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *