Tandarts kliniek Alanya

Alanya, gelegen in het zuiden van Turkije aan de Middelandse Zee ten oosten van Antalya en bekend door zijn fantastisch klimaat. Alanya heeft een mediterraan klimaat met hete zomers en zachte winters en is uitermate geschikt voor als u van een strandvakantie houdt of als u de kou uit Nederland in de winter wilt vergeten. Alanya is dan ook uitstekend geschikt om een tandheelkundige behandeling te combineren met een heerlijk strandvakantie.

In Alanya laten wij u graag kennis maken met de kliniek van tandarts implantoloog Dt. Kamil Küçükyildiz. In deze kliniek kunt u terecht voor diverse behandelingen. Denkt u hierbij aan het plaatsen van een implantaat, kroon of brug. Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige Europese materialen en merken zoals Megagen, Direct, Bego en Straumann implantaat systemen.

De kosten voor een behandeling zijn in deze kliniek in Alanya laag en zijn dan ook veel lager dan voor zo’n zelfde behandeling in Nederland. U betaalt in Nederland ruim het vijfvoudige in vergelijking met de tandarts kliniek in Alanya. Er zijn geen wachtlijsten waardoor uitgebreide tandheelkundige behandelingen in enkele dagen uitgevoerd kunnen worden.

Implantaatreizen.nl biedt cosmetische tandheelkundige chirurgie in combinatie met een fijne vakantie in het prachtige vakantieland Turkije. Wij bespreken uw behandeling uitgebreid door met de betreffende kliniek.